Hotbull Randi Hotbull Portal
Kezdõlap | Regisztráció | Keresés | Statisztika
Ha élni akarsz, egy dolgot meg kell tanulnod: fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, és fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy.

Randi HotBull.hu Felhasználói feltételek

Mindenhol vannak szabályok, a Hotbull Randinak is vannak írott szabályai, amit a felhasználóknak el kell fogadniuk. Hogy könnyebben megértsétek ezeket, párbeszédes formában ismertetjük a szabályokat.

A Felhasználói feltételek 2016. augusztus 1-étől érvényesek, bizonyos szabályokat folyamatosan érvényesítünk...

Miért vannak szabályok? Nem elég annyi, hogy mindenkit maga felel a feltöltött adatlapokért?

A szabályokat azért hoztuk létre, hogy védjük a felhasználókat másoktól és önmaguk hibáitól, hogy a felhasználóknak egyenlő esélyeik legyen használni az oldalt, jogtalanul más előnyhöz ne jusson.

Mennyire diszkrét a Hotbull Randi? Biztonsággal használhatom?

Teljes diszkréció egy weboldalon sincs, de mindent megteszünk, hogy profilotok ne kerüljön ki mondjuk a Google-ra, illetve képeiteket ne tudják lemásolni. Nem garantálhatjuk azt, hogy itt nincsenek csalók, mivel a csalók is pont ugyanúgy viselkednek az adminok felé, mint a minden szabályt betartó felhasználó. Ezért a szabályok betartása mellett mi is a következőt mondjuk:

A Hotbull Randi felhasználóinak el kell fogadniuk, hogy a weboldal tulajdonosait nem terhelheti a felelősség egy kitöltött adatlap, üzenetek vagy a róla feltöltött képek miatt bekövetkezett eseményekért, károkért.

Mit tegyek akkor, ha nem én regisztráltam, de többen állítják, hogy fent vagyok?

Írsz egy email-t az Adminnak, hogy törölje a felhasználói fiókot. Ha úgy látjuk, valóban visszaélhettek az adataiddal, akkor kizárjuk a fiókot a Hotbull Randiról.

Nem vagyok még 18 éves, regisztrálhatok?

Rövid válaszunk: NEM.

A Hotbull Randi oldalát nem látogathatják a 18 éven aluliak, mivel az oldalon szexuális tartalom található, és a törvények alapján tilos ilyen oldalt látogatniuk.

Hogyan ellenőrzitek azt, ha valaki nem 18 éves?

Ha a képek alapján sejtjük, vagy egy másik felhasználó jelenti, akkor a gyanús személy profilját felfüggesztjük, és kérjük, hogy a személyi igazolványáról képet küldjön be a Hotbull Randi megadott oldalán. Ha igazolva van, hogy 18 éven felüli, akkor a felhasználót visszaengedjük. Ha nem kapunk 48 órán belül választ, vagy beismeri, hogy tényleg 18 év alatti, a felhasználót adatlapját és az adatait töröljük a rendszerből.

A személyi igazolványomról kértek másolatot? Nem éltek vissza az adataimmal?

Röviden: az adatokat csak az életkor igazolásához kérjük, átadás után nem rögzítjük az adatokat és nem adjuk át harmadik félnek.

Bővebb választ az Adatkezelési szabályzatban találjátok.

Azért szeretnék regisztrálni, mert van egy üzletem, és szeretnék hirdetni. Megtehetem egy regisztrációval?

A Hotbull Randi egy ingyenes oldal, és nem tartjuk tisztességesnek, hogy valaki azért regisztrál, hogy más felhasználókat zaklasson ajánlataival.

Ha tehát azért regisztrálsz, mert escort vagy masszőr vagy személyi edző vagy olyan üzleted van, aminek a célpiaca a meleg férfiak (pl. potencia növelők, melegbár, még non-profit alapítvány is), akkor felhasználói fiókodat letiltjuk. Akkor is letiltjuk, ha más felhasználót zaklatsz üzleti ajánlatokkal, és azt jelentik az Admin felé. Ugyanígy hirdetésnek minősül, ha albérletet vagy állást kínálsz vagy keresel.

De én hirdetni szeretnék a Hotbull Randin. Milyen szabályos lehetőségeim vannak?

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem hirdethetsz a Hotbull-on. Banner kihelyezés díjért cserébe nálunk is van, árajánlatot nyugodtan kérhetsz a Hotbull Adminjától emailben.

Milyen más kizáró okai vannak a regisztrációnak?

A mindenkori törvények betartását kérjük. Vagyis, nem hivatkozhatsz törvények által is tiltott szexuális vágyaidra, legyen az pl. pedofília vagy animalszex.

Egy felhasználónak több profilja nem lehet egyszerre. Ekkor csak egy profilt hagyunk meg (attól függően, melyiket használta a legtöbbet, vagy melyik van részletesebben kitöltve), a többit kitiltjuk.

Azt sem szeretjük, ha valaki törli magát és újra regisztrál, hogy a friss regisztráltak között legyen. Ezért van az, hogy törlésnél visszatartjuk az email címét és felhasználói nevét egy hónapig, hogy ne regisztrálhasson ugyanazokkal az adatokkal, valamint ha az IP címe és kitöltött adatlapja alapján azt látjuk, hogy alig egy hónapja törölte a fiókját, akkor azt automatikusan töröljük.

Mi az, amit megadhatok regisztráció során?

A Felhasználónévnek nem javasoljuk a valódi nevedet, erre találj ki egy jól hangzó becenevet.

A születési dátum a valóságnak megfelelően legyen kitöltve.

Az email cím valódi cím legyen, nem javasoljuk az eldobható email címeket - így az elveszett jelszavadat nehezen kapnád vissza. Az email cím nem jelenik meg az adatlapodon.

A rövid bemutatkozásban nem adhatsz meg elérhetőséget, teljes nevedet sem adhatod meg. Tilos a telefonszám, lakcím, email cím, skype, facebook cím, honlap cím és más társkereső oldalra hivatkozás.

Név szerint (akár felhasználói névvel hivatkozva) nem rágalmazhatsz meg más Hotbull felhasználót.

A gyűlöletbeszédet kerüljétek a rövid bemutatkozásban!

Milyen képeket tölthetek fel a profilomba?

A képek közül a legelső kép a profilkép, a többi a galéria kép.

A profilkép nem lehet más, mint egy rólad készült kép, ill. nem lehet más személyről készült kép.

A galéria képek bármilyen képek lehetnek. Ebben az esetben csak a képek tulajdonosa jelezheti a Hotbull felé, hogy töröljük a képeket.

A képek ezen kívül nem tartalmazhatják:

- más weboldal vízjele

- elérhetőségek

- tiltott szexuális vágyakról képek

- kiskorúaknak látszó személyek a képen

Péniszképet tölthetek fel?

Igen, ez nem megkötés. Akár a profilképed is lehet péniszfotó, ha te így látod jónak.

Mi van, ha valaki nem megfelelő dolgot ír az adatlapjába vagy nem jó képet tesz a galériájába? Törlitek a rendszerből?

Nem, mert lehetőségünk van szerkeszteni az adatlapot, és minden regisztrációról és adatlap módosításról értesülünk. Amennyiben mégsem lehetséges szerkeszteni az adatlapot, akkor ideiglenesen felfüggesztjük a profilt, és a felhasználót felkeressük, hogy segítsünk.

Mikor éles a regisztrációm?

Regisztrációd ellenőrzésére kapsz egy emailt, ha rákattintasz a benne lévő linkre, akkor az adatlapod automatikusan éles. Amennyiben nem kaptál emailt, írhatsz az Adminnak, hogy segítsen.

Üzenetváltásokra vannak szabályaitok?

Szabad kezet kaptok, hogy mit írtok, milyen képet küldötök a másiknak. Az egyetlen megkötés: a Hotbull Randi rendszerét nem használhatod fel üzleti tevékenységre, és a spam küldés is tiltott.

Mennyi ideig őrzitek meg az üzeneteket?

Az üzeneteket 3 hónapig őrizzük meg, utána töröljük. A csatolt képekkel együtt.

Bele tudtok nézni az üzenetekbe?

Tiszteletben tartjuk a privát életeteket, tehát ilyet nem teszünk. Vannak más módszerek is, hogy kiderítsük valakiről, hogy szabályt sértett-e…

Hogyan törölhetem magam az oldalról?

Adatlapod menüpontban találod az adatlap törlését. De felhívom a figyelmedet, hogy ezzel csak deaktiválod egy időre az adatlapodat, tényleges törlés 7 nap múlva történik meg. Arra az esetre, ha meggondolnád magad, belépésed segítségével megszakítod a törlési folyamatot.

De ha én nem gondolom meg magam, és végleges törlést kérek?

Szintén az info@hotbull.hu címen kérheted a végleges törlést, de ekkor is csak 24 órán belül kerülsz végleges törlésre, valamint az IP címed letiltásra kerül 7 napig. Jól gondold meg...

Szeretnék újra regisztrálni. Megtehetem?

Igen. Ha megvárod a 7 napos törlési folyamatot. Ha nem várod meg, és mégis regisztrálsz más adatokkal, akkor az IP címed elárulhat... tehát inkább kérd profilod visszaállítását.

Egy-két felhasználó zaklat, vagy üzleti ajánlatot tett nekem. Mit tudok tenni? Fel tudom őket jelenteni az Adminnál?

Egy felhasználóról jelentést lehet tenni az Adminnak a profilján található link segítségével. De csakis szabálysértések során teszünk lépéseket, mert úgy gondoljuk, hogy mindenki felnőtt módjára el tudja intézni vitás ügyeit.

Csak a következő esetekben teszünk lépéseket, és ebben nem lesz kivétel

- valaki 18 éven aluli

- valaki a te képedet használja a profilban

- üzleti tevékenységet végez

- valakinek több profilja van

- másik felhasználó nyilvános rágalmazása

- bizonyított törvénysértés

- gyűlöletbeszédet tartalmaz a profilja

Ennyi? Na de engem zaklat egy felhasználó, trágár szavakkal becsmérel, és nem illik a Hotbull közösségébe…

Mi sem szeretjük azt, ha valaki kénye-kedve szerint jelentget másokat. Hogy kedvenc viccünket idézzük: senkit se fogunk kizárni azért, mert nem visel sapkát…

A feljelentéseket mindig komolyan vesszük, kérünk titeket, hogy ti is komolyan vegyétek. Aki játéknak tekinti ezt az eszközt, azt kitiltjuk a Hotbull rendszeréből.

Van más lehetőség is arra, hogy ezeket az ügyeket elintézd. Végső esetben le lehet tiltani a másikat, így nem fogsz üzenetet kapni tőle. Legvégsőbb esetben a hatósághoz is lehet fordulni.

Hogyan döntitek el, hogy valaki egy internetről letöltött képet használ a profiljában?

Ha valaki a te képedet használja, és te bizonyítani tudod, hogy az a kép a te birtokodban van - pl. elküldöd az eredeti képet emailben módosítások nélkül - akkor a képet töröljük a profiljáról.

Ha viszont nem a te birtokodban van a kép, hanem egy internetről letöltött képről van szó, akkor az nem minősül szabálysértésnek, mert csakis annak van joga levetetni a képet, aki a kép tulajdonosa. Mert az is lehet, hogy pont fordítva van - ugyanazt a képet rakta fel a profiljára, amit megosztott az interneten…

Túl sokan vannak, akik otthagyják az oldalt. Nem lehetséges törölni ezeket a felhasználókat?

Akik egy évnél régebben látogatták meg az oldalt, annak adatait töröljük.

Vannak olyanok, akik csak felregisztráltak, de azóta rá se néztek a Hotbull-ra. Nem lehet ez ellen tenni valamit?

Minden frissen regisztrált személy kap egy hét próbaidőt. Ha azt látjuk, hogy ez alatt az idő alatt egyszer sem lépett be, akkor a felhasználót felfüggesztjük a rendszerből. Ha ezután megkeres minket, hogy nem tud belépni, akkor visszaengedjük, de a próbaideje újra elkezdődik.

Töröltek az oldalról. Miért?

Emailben mindenkit értesítünk az okokról, hogy miért töröltük az oldalról.Folyamat idõtartama: 0.0088992 mp.
ONLINE 89, Vendégek jelenleg: 87
Email küldés az Adminnak | Felhasználói feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat
Copyright 2001 HotBull.hu